elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Vueling inaugura nova ruta: de València a Lanzarote amb un vol directe setmanal

Vueling inaugura nova ruta: de València a Lanzarote amb un vol directe setmanal - (foto 1)
  • A partir d'aquest diumenge la capital del Túria i l'illa canària estaran unides per un vol directe que eixirà setmanalment des de Manises

MÉS FOTOS
Vueling inaugura nova ruta: de València a Lanzarote amb un vol directe setmanal - (foto 2)

L'aeroport de Manises comptarà a partir del pròxim diumenge amb una nova ruta anual que connectarà l'illa de Lanzarote amb la capital del Túria. L'aerolínia Vueling suma així una destinació més a la seua llista d'eixides des de València, i el fa amb la vista posada a augmentar la seua presència aèria a la ciutat.

 “La ruta ve per a quedar-se” assegurava ahir la responsable de la companyia per a Andalusia i Canàries, Isabel Fernández, en l'acte de presentació organitzat per l'entitat. Un acte durant el qual va posar l'accent principalment que no es tractarà únicament d'una ruta d'estiu, sinó que la seua intenció és que es triplique la freqüència amb el pas dels mesos. “Treballarem per ser la primera companyia de València per seients oferits” va assenyalar Fernández.

D'aquesta forma, a partir del pròxim 16 de juny els valencians podran viatjar fins a l'illa de Lanzarote en un vol de Vueling, que eixirà de València els diumenges i tornarà just una setmana després. La durada del trajecte és de dues hores -se suma així al ja oferit per Ryanair – amb eixida a les 7 del matí de València i retorn des de Lanzarote a les 10 hores.

Una destinació sense res que envejar

Lanzarote es va postular en la vesprada del dijous com la destinació perfecta per a passar uns dies de vacances, i així ho va transmetre el Director Gerent de Visit Lanzarote, Héctor Fernández, qui va realitzar un recorregut pels principals atractius de l'illa demostrant que no té res que envejar a qualsevol altra destinació europea, tal com ell mateix va apuntar.

Entre els llocs destacats es troben l'illot La Graciota, el Museu Atlàntic, els Jameos de l'Aigua o el Parc Nacional de Timanfaya. Racons de l'illa que possibiliten realitzar el tipus turisme que més s'adapte a les necessitats de cada viatger.

Pujar