elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Vilamarxant participa en una reunió a propòsit de les fortes tempestes del cap de setmana

Vilamarxant participa en una reunió a propòsit de les fortes tempestes del cap de setmana

  L'alcalde de Vilamarxant, Xavier Jorge, ha participat hui en una reunió telemàtica amb l'Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a Emergència a propòsit de les fortes tempestes que van causar importants desperfectes.

  En la reunió, el primer edil ha conegut els termes de l'acord del Consell que ajudaran a les localitats més afectades pel temporal a reparar els danys en infraestructures públiques i en propietats privades que no reben ajudes de les assegurances.

  En la reunió han participat Gabriela Bravo, Consellera de Justícia, Interior i Administració Pública, el director general José María Ángel, el director territorial Paco Molina i els alcaldes de les localitats de l'Horta Sud i el Camp de Túria.

  Com ha reconegut l'alcalde Xavier Jorge, “l'Ajuntament està recollint tots els desperfectes causats per les pluges per a sol·licitar les ajudes de manera conjunta i coordinada”.

  “Hem patit un episodi meteorològic molt complicat davant el qual hem sabut reaccionar per a evitar mals majors que podrien haver sigut molt més greus. Ara és moment de recuperar la normalitat”, ha comentat Jorge.

  Pujar