1 de desembre de 2020 1/12/20

La Vall d’Albaida participa en la fira del turisme “Adentra’t” de Gandia

La Vall d’Albaida participa en la fira del turisme “Adentra’t” de Gandia - (foto 1)
  • La InfoTourist Vall d’Albaida situada a la seu de la Mancomunitat de Municipis es trasllada durant 4 dies a aquesta fira

MÉS FOTOS
La Vall d’Albaida participa en la fira del turisme “Adentra’t” de Gandia - (foto 2)

La nova InfoTourist Vall d’Albaida de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida es trasllada, des de hui dijous i fins al pròxim diumenge, a Gandia per participar en la II Mostra de Turisme “Adentra’t”. Aquesta fira té com a objectiu promocionar l’oferta turística relacionada amb la Ruta dels Borgia, a la vegada que es promociona també els recursos turístics dels destins d’interior.

Des del departament de Turisme de la Mancomunitat de la Vall d’Albaida expliquen que “l’emplaçament d’aquesta fira és ideal per a la nostra comarca. La Vall d’Albaida es troba només a 15 minuts de Gandia, pel qual som el destí perfecte per aquelles persones que vulguen combinar el turisme de costa amb el turisme d’interior”.

D’aquesta manera, la Vall d’Albaida exposarà aquests dies tota la seua oferta turística per als pròxims mesos. Per una banda, mostraran les ‘Pool Party’, les festes que se celebren a les piscines municipals on es combina l’oci i l’esport. A més, un total de 15 poblacions celebren, des de juliol fins a cap d’any, els Moros i Cristians; una festa que des de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida cataloguen com “imprescindible per descobrir la comarca en tota la seua esplendor”.

D’altra banda, la InfoTourist Vall d’Albaida també donarà a conéixer en aquesta fira els nombrosos paratges naturals que hi ha a la comarca, com la Serra de Mariola, el Pou Clar o l’Ombria del Benicadell. Per a gaudir de tots aquests indrets naturals, la Mancomunitat de Municipis presentarà el programa “Senderisme Entre Muntanyes” que començarà el pròxim mes de setembre.

Finalment, el departament de Turisme continuarà promocionant el Planificador Turístic. “La Vall d’Albaida és una comarca activa, amb centenars d’activitats i ofertes turístiques. Totes elles s’engloben dins del Planificador Turístic, una WebApp que ens proposa un pla guiat tenint en compte els municipis, les dates del nostre viatge i els nostres gustos i preferències” declaraven.

La mostra de turisme “Adentra’t” se celebrarà dels dies 25 al 28 de juliol, de 19:00 a 00:00 hores, en el Passeig Marítim Neptuno de Gandia.

Pujar