Castellano

València posa en valor el “comerç local de poble, de barri, de mercat”

València posa en valor el “comerç local de poble, de barri, de mercat”
  • La Diputació de València i la Unió Gremial han presentat una campanya de promoció que posa èmfasi en la importància del comerç de proximitat per avançar cap a un món més sostenible

MÉS FOTOS
València posa en valor el “comerç local de poble, de barri, de mercat” - (foto 2)
València posa en valor el “comerç local de poble, de barri, de mercat” - (foto 3)
València posa en valor el “comerç local de poble, de barri, de mercat” - (foto 4)

La Diputació de València i la Unió Gremial han presentat aquest matí la campanya de promoció “Comerç local de poble, de barri, de mercat”, una proposta que reivindica el comerç tradicional valencià com a element essencial en els objectius de l'agenda 2030 per un món més just i sostenible.

Amb el lema “Cada vegada que compres, tries el món que vols”, la campanya posa èmfasi en la importància del comerç de proximitat per avançar cap a un món més sostenible.

El president de la Diputació de València, Toni Gaspar, ha volgut destacar que “si alguna cosa bona ens ha deixat el coronavirus és una manera de treballar més propera, el 2020 comencem a treballar en campanyes que potenciessin el comerç local al costat de la Unió Gremial, que serà el comerç que estarà al peu del canó durant aquests mesos de la pandèmia”.

Gaspar ha animat tots els ajuntaments dels municipis valencians que participin en aquesta campanya que posa en valor el treball del comerç local.

D'altra banda, el president de la Unió Gremial, Juan Motilla, ha assenyalat que aquesta associació “és vertebradora de la societat, és proximitat, és comerç local, és sostenibilitat i aquest any més que mai els objectius de l'agenda 2030 ens fan portar una campanya acolorida, desenvolupada per una jove creativa, i en què estan representats els elements més importants amb què la Unió es compromet”.

Entre ells, subratlla, “es destaquen les persones per sobre de les coses, també formen part de la Unió, llibreries, carnisseries o tallers mecànics, i volem subratllar que estem molt compromesos amb els envasos renovables”.

Finalment ha indicat que aquesta campanya es durà a terme a 60 municipis de la provincial de València. La Unió Gremial aportarà els cartells i imatges de la campanya, a més de la difusió a les xarxes socials. Motilla també ha informat que "adaptarem la campanya a cada localitat perquè cada poble i associació tinguin reflectides la seva personalitat i identitat local".

Pujar