23 d’octubre de 2020 23/10/20

València arribarà a FITUR amb un relat unificat i integrador de tots els racons de la província

València arribarà a FITUR amb un relat unificat i integrador de tots els racons de la província - (foto 1)
  • I ho farà a través de la imatge redissenyada de València Turisme i que acaba de presentar-se

Una imatge que explique la història de la província des de tots els racons i ho faça en un relat unificat, integrador i coordinat amb la resta d'actors turístics. És l'objectiu de la nova imatge de València Turisme que ha sigut presentada aquest divendres davant d'una gran expectació donat que la seva estrena tindrà lloc magnificència, a la Fira Internacional de Turisme (FITUR) que se celebrarà a Madrid de l'22 a l'26 de gener passat.

Els objectius d'aquesta nova marca passaven estendre a tota la província l'estirada de València ciutat, convertir-la en un aval de qualitat i fer-ho en coherència amb les marques turístiques actuals per transmetre a l'turista un relat unificat, ha explicat Pepe Gimeno, el responsable d'aquest projecte, que ha estat l'escollit per l'Associació de Dissenyadors de la Comunitat d'una trentena de propostes que s'havien presentat.

L'acte oficial de presentació ha tingut lloc al Cub de la Marina a València. Allà han estat presents el diputat de Turisme, Jordi Major, el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, i el president de la Diputació, Toni Gaspar. Tots ells han coincidit en el missatge unificador i de coordinació que es vol llançar amb aquesta nova imatge: "És una declaració d'intencions per coordinar institucions perquè el turista no té per què saber qui està darrere d'aquest missatge. La col·laboració institucional és molt important i més en sectors tan transversals com el turisme".

En l'acte, a què també han assistit les diputades Pilar Sarrión, Mentxu Balaguer i Rocío Gil, i el vicepresident Carlos Fernández Bielsa, Francesc Colomer ha volgut ressaltar la necessitat de carregar aquest tipus de simbologies “d'emocions que evoquen l'autenticitat, la Mediterrània i tot allò que no té rèplica en el món excepte ací ".

El director del Patronat Provincial de Turisme, Evarist Caselles, ha explicat que aquest disseny ha sigut el seleccionat perquè és el que "millor" s'adaptava a les necessitats, "partint de la col·laboració institucional i de la neteja i la versatilitat que ens permet seguir creixent en tots els àmbits, tant en destinacions com en medi natural o gastronomia ".

Estrena a Fitur

Un cop presentada oficialment, la imatge de Pepe Gimeno per València Turisme es podrà veure ja a la Fira Internacional de Turisme de Madrid, que tindrà lloc a Ifema entre el 22 i el 26 de gener. Com és habitual, la Diputació celebrarà el dia de la província a Fitur el dimecres 22, a la jornada d'obertura d'un certamen que en la seua última edició va superar els 250.000 participants.

MÉS FOTOS
València arribarà a FITUR amb un relat unificat i integrador de tots els racons de la província - (foto 2)
València arribarà a FITUR amb un relat unificat i integrador de tots els racons de la província - (foto 3)
Pujar