26 de setembre de 2020 26/9/20

El Trofeu Mixt de Raspall pren forma

El Trofeu Mixt de Raspall pren forma - (foto 1)
  • La novedosa competició que nèixer l´any passat d´una proposta dels clubs de raspall afronta enguany la seua segona edició

Aquest torneig, on participen per parelles una dona i un home, tancarà els pròxims dies el seu termini d'inscripció. En el primer any foren un total de 36 les formacions inscrites, i pareix que enguany la participació serà pareguda o superior. De moment els clubs de Rafelbunyol, Algemesí, Montserrat, Tambori de Valencia, Meliana, Bicorp i Borbotó ja han tramitat algunes inscripcions.

La idea de la competició es fer una activitat recreativa, més que competitiva, entre parelles formades per homes i dones, jugant amb una pilota que permet participar a qualsevol, tot i que estiga començant ara a raspar. La temporada anterior va ser habitual vorer equips fets per familiars, parelles o germans, i va servir per a introduïr nous jugadors i jugadores en les competicions de clubs, així com fer conèixer la pilota a qui encara no s'havia atrevit a practicar-la.

Amb totes les formacions s'organitzarà una lliga que tindrà lloc entre juny i juliol, amb gran flexibilitat en el calendari, Mentre que l'últim cap de setmana es farà una cloenda, com en el 2018, amb una matinal plena de partides, regals, i posteriorment, un dinar de germanor, la qual va ser molt valorada l'any passat per tots els assistents.

Pujar