elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Cs triplica el nombre d'afiliats en la territorial Bunyol - Requena en l'últim any

    En regidor de Cs Utiel i coordinador d'organització del Comité Territorial Bunyol-Requena, Nacho Carbonell, ha destacat que "Cs ha triplicat el nombre d'afiliats en aquesta zona en l'últim any i ja suma 80 afiliats". A més, ha subratllat, "s'han constituït grups locals a Bunyol, Godelleta, Xest, Cortes de Pallars i Aiora".

    "Aquest augment significatiu en l'afiliació sumat a la major implantació del partit, amb la creació de cinc grups locals més, es traduirà en més regidors i per tant en una major representació de per a avançar en la política útil que Cs ja està duent a terme en altres municipis", ha assegurat el representant de Cs.

    "Per a coordinar esforços, el passat dia 16 de desembre es va celebrar una assemblea amb gran nombre d'assistents, entre els quals destaquen, el secretari d'organització del comité provincial, Juan Córdoba i el diputat en el Congrés, Vicente Ten" ", ha concretat.

    A més, ha explicat que "en la reunió es van traçar línies d'actuació en la zona i es va demanar que es comence a treballar ja en els programes electorals de cada municipi". Per a Carbonell "es tracta d'estar preparats per a aconseguir el millor resultat possible".

    Pujar