10 d’abril de 2020 10/4/20

El Tribunal Suprem admet a tràmit el segon recurs de casació a l'Ajuntament de la Font de la Figuera

    En este cas el T. SUPREM admet el recurs de casació sobre el decret d'alcaldia i acord plenari que delegava les competències i la 1era tinença d'alcaldia en la regidora no adscrita, Puri Lluch.

    L'anterior recurs de casació de la Font de la Figuera admés pel Suprem va ser el de l'ordenança de vol que feia pagar per les infraestructures al seu pas pel terme municipal i que finalment va guanyar l'ajuntament (contra Red Eléctrica Española)

    En esta ocasió, l'ajuntament sempre ha argumentat la legalitat dels seus actes, amb informes preceptius i jurisprudència menor que avalava l'actuació municipal.

    "Després de dues sentencies que no entren a l'essència del dilema, considerem un pas importantíssim que l'alt Tribunal vinga en casar la questió, siguent el primer Ajuntament que ha portat una questió d'aquest calat i amb repercussions tan directes per a totes les administracions. Seguirem defensant allò que consideràvem i considerem que és just, tot i les campanyes de desprestigi del PP. Açò no acaba hui, pero no defallirem".

    Pujar