16 de novembre de 2019 16/11/19

Tragsa segueix amb l'adequació dels camins afectats per la DANA a la Font de la Figuera

Tragsa segueix amb l'adequació dels camins afectats per la DANA a la Font de la Figuera - (foto 1)
  • Estan adequant en el camí de l'Ensanxo' i el camí de la 'Redona'. A més, s'espera que prompte s'inicien les actuacions en el camí de Gil Martínez

MÉS FOTOS
Tragsa segueix amb l'adequació dels camins afectats per la DANA a la Font de la Figuera - (foto 2)
Tragsa segueix amb l'adequació dels camins afectats per la DANA a la Font de la Figuera - (foto 3)
Tragsa segueix amb l'adequació dels camins afectats per la DANA a la Font de la Figuera - (foto 4)

Els esforços continuats per l'Ajuntament de la Font de la Figuera arran del pas de la DANA segueixen prioritzant en els vials que requereixen més urgència. Hui mateix han visitat la població una tècnic de la Conselleria d'Agricultura i dos tècnics de Tragsa, els quals han escoltat les demandes de millora de camins per part de l'Alcalde, Vicent Muñoz, i la regidora de Gestió Responsable del Territori, Carmen Asensi.

Les millores ja s'han aplicat en el camí de 'la Redona’ i ara mateix estan adequant el camí de l’’Ensanxo'. A més, s'espera que prompte s'inicien les actuacions en el camí de Gil Martínez, ja que com els anteriors presentava més urgència. També queden pendents l'adequació del camí de Caudete (Casa l'Àngel), La Romana (al costat del viaducte), o forats en el camí La Vegueta i en el camí 'dels Cascallars'. També el camí vell de Fontanars a l'altura de la casa Molina i el de la Font Santa.

Des de l'Ajuntament s'agraeix aquesta ràpida intervenció de Tragsa que donarà prioritat a les zones més afectades del terme municipal. Esperen ara que ADIF 'adquireixca el compromís de netejar els camps de pedres i altres elements procedents de les seues infraestructures. En definitiva, que ADIF compleixca i retire absolutament tot aquest material. Portem un minuciós seguiment d'allò que es diu i es compleix i del que no i seguim reclamant la solució al respecte'.

ocultar
Tragsa segueix amb l'adequació dels camins afectats per la DANA a la Font de la Figuera
Pujar