17 de gener de 2021 17/1/21

Un tornado atravessa el municipi valencià de Vilamarxant

Un tornado atravessa el municipi valencià de Vilamarxant - (foto 1)
  • No cal lamentar cap ferit entre la ciutadania

MÉS FOTOS
Un tornado atravessa el municipi valencià de Vilamarxant - (foto 2)
Un tornado atravessa el municipi valencià de Vilamarxant - (foto 3)

L'Ajuntament de Vilamarxant informa que un tornado ha recorregut part del municipi provocant importants danys que han afectat en la majoria de casos a instal·lacions municipals. No cal lamentar cap ferit entre la ciutadania.

El tornado ha fet que cediren diferents murs del camp de futbol municipal Hermanos Albiol així com ha provocat danys en la coberta del Trinquet, que en els últims mesos havia sigut renovat per a convertir-se en un referent autonòmic.

Malgrat la força del tornado, els desperfectes s'han concentrat en una zona molt concreta de la població que ha afectat els recintes esportius, encara que també ha provocat caigudes d'arbres, fanals o senyals.

Com a conseqüència d'este fenomen meteorològic, el Consistori ha instat als pares i familiars que acudisquen a recollir als seus fills als diferents centres escolars perquè es resguarden en les seues llars durant estes hores de fort temporal.

L'equip de Govern així com les diferents brigades es troben en este moment avaluant els danys provocats i assegurant totes les zones que han patit els efectes del tornado.

Pujar