24 de novembre de 2020 24/11/20

Toni Gaspar serà president de la Diputació de València

Toni Gaspar serà president de la Diputació de València - (foto 1)
  • El Comité Provincial ha recolzat per unanimitat la proposta de la Secretària Provincial, Mercedes Caballero

  • Caballero destaca la trajectòria de Toni Gaspar en la corporació provincial i l'experiència en gestió dels nous diputats i diputades provincials

MÉS FOTOS
Toni Gaspar serà president de la Diputació de València - (foto 2)

El Comité provincial del PSPV-PSOE, màxim òrgan del partit a la província de València entre Congressos, ha aprovat per unanimitat que Toni Gaspar, alcalde de Faura, siga reelegit President de la Diputació de València després de ser proposat per la Secretària Provincial, Mercedes Caballero.

La proposta l'han donada suport tots els integrants de l'Executiva Provincial i posteriorment s'ha traslladat al Comité Provincial que ha confirmat unànimement a Toni Gaspar com a responsable de la Diputació.

Durant la intervenció en el Comité Provincial, Mercedes Caballero ha destacat “l’evident augment del pes del partit socialista tant a nivell nacional com autonòmic i local complint així amb l'objectiu perseguit durant la campanya i que ara és una realitat”. Sobre aquest tema, ha afirmat que “un dels majors èxits” ha sigut la Diputació que ha incrementat considerablement la representació socialista.

A la província de València, el PSPV-PSOE ha guanyat en set dels nou partits judicials. Així mateix, ha agraït als diputats i diputades de l'anterior legislatura el seu treball. “En el 2015 quan assumim el Govern de la Diputació hi havia moltíssimes coses que canviar i gràcies al treball dels representants provincials socialistes, l'actual Diputació de València no té res a veure amb la que assumim en 2015. Ells han fet possible la victòria en les últimes eleccions”.

En el nou govern de la Diputació, Caballero s'ha compromés a “aplicar polítiques per a tots i cadascun dels municipis sense importar les característiques geogràfiques o poblacionals pròpies de la província de València”. També ha demanat als nous tretze diputats “confiança, lleialtat, responsabilitat i treball per a la ciutadania”.

En relació al nou equip de govern, ha afirmat que ho conformen “persones amb molta experiència en la gestió “. Sobre la proposta de Toni Gaspar, ha declarat que han apostat per una persona amb trajectòria en la corporació provincial tant d'oposició com de govern. “El bon fer de Toni és el que necessita la ciutadania per a portar avant el treball de la Diputació”.

Finalment la Secretària Provincial ha ressaltat la dificultat que alguns municipis de la província estan afrontant a l'hora de formar pactes de govern progressistes que seguisquen les línies del gran pacte del Botànic. Per això ha proposat la creació d'un Comité perquè els representants municipals expliquen les singularitats dels seus acords. També ha recalcat la generositat del partit socialista que “sense la necessitat de comptar amb altres formacions els hem convidat a entrar en el govern”.

Pujar