24 de novembre de 2020 24/11/20

La tercera edició del Festival Vilart inunda Vilamarxant d'art durant tota la setmana

  La tercera edició del Festival Vilart inundarà durant tota la setmana la localitat de Vilamarxant amb multitud d'activitats que inclouran creacions en directe de pintura mural i escultura, així com exposicions i concerts de música.

  Este festival que permet vestir les façanes dels edificis de Vilamarxant amb murals de reconeguts artistes des de fa diversos anys, inclou per primera vegada l'escultura amb diversos especialistes en esta disciplina creativa.

  Referent a pintura mural, els participants que crearan les seues obres durant tota la setmana seran El Dios de los tres, Miedo 12, Folk, Rui Pinto, Kraser, Peyro Flor de Lis, Icat, Lets Grow i Juangacedos.

  Mentrestant, en escultura, Benito Marín, Felip Barberá, Marcos Mengual, Luiz Villaescusa, José Trigueros i Sergio Delicado realitzaran les seues obres a Vilamarxant. Excepte Trigueros, la resta treballaran al jardí del Pavelló Esportiu Municipal.

  Respecte a les activitats musicals, Tardor, Here the Captains speaing, the Captain is dead, Mineral Waters i Frank Crespo seran els responsables de posar la música amb els seus concerts a la Casa de la Cultura durant el cap de setmana del 3 i 4 de maig.

  Finalment, els amants de l'art, i la pintura en concret, tindran l'oportunitat de visitar l'exposició “Paisaje del cuerpo y la naturaleza” amb obres de María Luisa Bartual, Virtudes Gómez i Ángel Molina en l'edifici La Cisterna. La inauguració se celebrarà el 2 de maig a les 20.45 hores.

  Pujar