23 de setembre de 2020 23/9/20

Se sumen drons a l'extinció de l'incendi de Sollana, actiu des del dissabte

Se sumen drons a l'extinció de l'incendi de Sollana, actiu des del dissabte - (foto 1)
  • Els bombers han de treballar amb molta de cura per a evitar contaminar el parc natural de l'Albufera

MÉS FOTOS
Se sumen drons a l'extinció de l'incendi de Sollana, actiu des del dissabte - (foto 2)
Se sumen drons a l'extinció de l'incendi de Sollana, actiu des del dissabte - (foto 3)

Continua actiu l'incendi de Sollana que ha arrasat una nau industrial abandonada. Segons han informat fonts del Consorci Provincial de Bombers, huit efectius continuen treballant en la seua extinció. De moment, està estabilitzat i amb el perímetre controlat. A més, els drons del Centre de Coordinació d'Emergències 112 de la Generalitat Valenciana s'han sumat aquesta nit als treballs.

Les labors d'extinció seguiran els pròxims dies en tractar-se d'un incendi industrial, asseguren aquestes mateixes fonts. Les flames es van declarar dissabte passat en una planta de reciclatge de fustes abandonada de la localitat valenciana de Sollana. La imatge era bastant impactant ja que el foc era de grans dimensions i va provocar una columna de fum visible des de diversos quilòmetres de distància.

De fet, aquest diumenge, l'olor a plàstic cremat es va deixar sentir durant les hores centrals a la ciutat de València i les localitats limítrofes amb Sollana com Silla, Sueca o Algemesí es van veure afectades per la columna de fum. També es van haver de tallar diverses carreteres i la circulació de trens entre València i Gandia a causa del fum.

Tot sembla indicar que l'incendi va ser provocat. A més, la seua extinció és molt complicada ja que la proximitat del parc natural de l'Albufera obliga a emprar la quantitat d'aigua exacta per a evitar contaminar-lo.

Pujar