elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Soro III encén la metxa dels 48 Jocs Esportius Vila de L'Eliana

Soro III encén la metxa dels 48 Jocs Esportius Vila de L'Eliana
  • L'alcalde de l'Eliana, Salva Torrent, va animar tots els assistents a participar en la competició esportiva degana de la província de València “amb més tradició i adeptes en tot el territori”

MÉS FOTOS
Soro III encén la metxa dels 48 Jocs Esportius Vila de L'Eliana - (foto 2)
Soro III encén la metxa dels 48 Jocs Esportius Vila de L'Eliana - (foto 3)
Soro III encén la metxa dels 48 Jocs Esportius Vila de L'Eliana - (foto 4)

Una nova edició dels Jocs Esportius Vila de l'Eliana va començar la seua nova edició amb el tradicional encés del pebeter, a càrrec del pilotari Soro III, qui va estar acompanyat per una representació d'alumnes de l'Escola Esportiva Municipal de Pilota Valenciana. L'esportista de Massamagrell, sis vegades campió individual del circuit de Pilota Valenciana d'Escala i Corda, va lloar el treball realitzat pel consistori elianer en matèria esportiva i, especialment, va recordar “la gran afició que hi ha a l'Eliana per la Pilota i els grans esportistes que el municipi ha donat al nostre esport”.           

L'acte inaugural va comptar amb la presència de representants de la Corporació Municipal, la regidora de política esportiva Concha Montaner i l'alcalde l'Eliana Salva Torrent, qui va destacar que “el Poliesportiu Municipal de l'Eliana es converteix en el cor del nostre poble durant aquests quinze dies, on l'esport és el protagonista. Un any més celebrem que la nostra quinzena esportiva és la més longeva i la més popular de tota la província de València”.  

Abans dels parlaments, els assistents hi van gaudir d'un espectacle d'equilibris i acrobàcies de sòl i aèries, en el qual van participar les gimnastes Jana López, Rocio Barba i l’elianera Raquel Carpio, coneguda per ser l'única representant espanyola en el Campionat del Món de roda alemanya.       

En aquesta quaranta-huitena edició, a més de les més de 10 modalitats de competició, els veïns i veïnes de l'Eliana hi podran participar en les masterclass de pilates i zumba fusió, que se celebraran en el Poliesportiu Municipal el dimarts 23 i divendres 26 a partir de les 20.00 hores, respectivament, i d’aquagym, que tindrà lloc el dimarts 30 a les 19.30 hores en la Piscina Municipal. Per als més xicotets, el dimecres 24 se celebrarà la Miniolimpiada d'Atletisme.

Durant aquesta quinzena també hi haurà lloc per a les exhibicions, com la partida de pilota valenciana femenina, del divendres 19, a partir de les 20.00 hores en el trinquet, o la del dimarts 23 en la pista de voleibol de platja, a càrrec dels germans Monfort.    

Finalment, i dins del marc d'aquests Jocs Esportius, el dissabte 27 tindrà lloc la 10K l'Eliana, organitzada pel Club d'Atletisme l'Eliana Running i que forma part, per quart any consecutiu, del Circuit de Carreras Populares de la Diputació.

Pujar