27 de setembre de 2020 27/9/20

S’obri el termini d’inscripció per a la Secció 72h del Festival l’Eliana Cinema

  Un any més, arriba al municipi el Festival Internacional de curtmetratges l’Eliana Cinema. Enguany, el festival celebra la seua 4a edició del 6 al 14 de setembre i ha potenciat l’anomenada Secció 72h hores.

  El cap de setmana del 6 al 8 de setembre, les persones participants hauran de rodar un curtmetratge en un total de 3 dies (72h). En aquest temps, hauran d’escriure un guió, rodar, muntar i entregar un curtmetratge que no supere els 4 minuts, amb els crèdits inclosos.

  A través d’un sorteig, l’organització del festival indicarà la localització que corresponga a cada equip i, al mateix temps, farà entrega d’un objecte que haurà de formar part del guió del curtmetratge en tot moment.

  Els premis a atorgar seran:

  - 1r premi: 800€ + Espiral Daurada + diploma

  - 2n premi: 400 € + diploma

  - 3er premi: 200 € + diploma

  També i haurà un premi del públic i algunes mencions a millor interpretació, millor guió o millor fotografia, entre altres. A més, com a novetat d’aquesta edició, l'associació “Marietes” del municipi atorgarà un premi especial a aquell film que faja menció a la diversitat sexual.

  Per a participar al concurs serà necessari enviar un correu a lelianacinema.films@gmail.com assignant un nom a l’equip format i adjuntant la fulla d’inscripció completada. El cost d’inscripció serà de 5 euros per equip i s’abonarà a través del compte: ES89 3159 0056 1325 5838 4323 (Caixa Popular). Amb la inscripció s’ajuntarà també el comprovant bancari de la transferència.

  Per a més informació sobre el festival caldrà enviar un correu a lelianacinema@gmail.com o telefonar al 678 57 80 17. Les bases del concurs i el full d’inscripció es poden trobar a l’arxiu adjunt o al web www.lelianacinema.es.

  Pujar