elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

S’incendien dos camions mentre circulaven per l’A-7

S’incendien dos camions mentre circulaven per l’A-7
  • Són els successos independents, un ha tingut lloc a l'altura de Riba-roja del Túria i el segon en el terme de l’Alcudia

MÉS FOTOS
S’incendien dos camions mentre circulaven per l’A-7 - (foto 2)
S’incendien dos camions mentre circulaven per l’A-7 - (foto 3)
S’incendien dos camions mentre circulaven per l’A-7 - (foto 4)

Dos camions s'han incendiat aquesta matinada mentre circulaven per la A-7. Res té a veure l'incendi de l'u amb un altre, encara que casualment han cremat tots dos en menys de dues hores, encara que cadascun en una zona de l'autopista: un ha tingut lloc a l'altura de Riba-roja del Túria i el segon en el terme de l’Alcúdia, segons han informat fonts del Consorci Provincial de Bombers.

Així, el primer camió ha cremat entorn de les 00.12 hores en el quilòmetre 333 de la A-7, en Riba-roja. El tràiler, que transportava olives, va estar cremant fins a les quatre i mitja de la matinada, quan es va concloure el servei. El foc es va estendre a la cuneta i va anar també extingit per cinc dotacions de bombers, procedents dels parcs de l'Eliana, Paterna, Xiva i l'oficial de guàrdia.

El segon dels incendis, segons aquestes mateixes fonts, es va iniciar a les 2.40 hores en el quilòmetre 373, en el terme de l'Alcúdia i va afectar un camió frigorífic que transportava fruites. Sis dotacions dels parcs d'Alzira, Ontinyent i Silla van participar en la seua extinció, donant per finalitzat el servei a les 5.50 hores.

Pujar