25 de setembre de 2020 25/9/20

Simat de la Valldigna acull aquest dissabte la jornada ‘Pensament crític’ centrada en Joan Fuster

Simat de la Valldigna acull aquest dissabte la jornada ‘Pensament crític’ centrada en Joan Fuster - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Simat de la Valldigna acull aquest dissabte la jornada ‘Pensament crític’ centrada en Joan Fuster - (foto 2)

  Simat de la Valldigna acollirà aquest dissabte, 16 de febrer, la jornada 'Pensament crític', que girarà entorn a la figura de l'escriptor suecà Joan Fuster i la seua obra.

  A les 18.00 tindrà lloc una xerrada a càrrec de Salvador Ortells, escriptor i director de l'Espai Joan Fuster de Sueca, titulada: 'La poesia de Joan Fuster'.

  A continuació, hi haurà una taula rodona en què professionals de l'univers fusterià debatran entorn si hi ha vida després de Joan Fuster. Els participants d'aquesta taula seran Guillem Calaforra, doctor en Lingüística, Josep Conill, professor i escriptor, i Salvador Ortells.

  Tant la xerrada com la taula rodona tindran lloc a l'Almàssera del Monestir de Santa Maria de la Valldigna, i l'entrada és lliure.

  L'activitat està organitzada per la Mancomunitat de la Valldigna i compta amb la col·laboració del Museu Joan Fuster i la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport.

  Per a l'alcalde de Simat, Víctor Mansanet, qui ha publicat diversos estudis sobre l'escriptor suecà, esta jornada «és una oportunitat per apropar-se a l'obra i la figura de Joan Fuster», un pensador que, per al primer edil simater, «representa un referent crucial en el pensament progressista i valencianista del nostre país».

  Pujar