elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La setmana vinent s'obri el termini d'inscripció per als tallers de formació per a Persones Majors

La setmana vinent s'obri el termini d'inscripció per als tallers de formació per a Persones Majors
  • L'Ajuntament de l'Eliana, des de la regidoria de Persones Majors, està organitzant una sèrie de tallers formatius per a persones majors i pensionistes de l'Eliana

MÉS FOTOS
La setmana vinent s'obri el termini d'inscripció per als tallers de formació per a Persones Majors - (foto 2)

Aquests tallers seran anuals i començaran a impartir-se a partir del dia 9 de gener de 2018 en la Llar del Jubilat i en el Centre Sociocultural. Els tallers tindran una durada anual, des de gener fins a desembre de 2018, cada taller té els seus horaris definits i poden destinar-se d'un a dos dies a la setmana per a cada curs.

Les inscripcions per a participar en els tallers s'obrin el pròxim 18 de desembre i es podràn formalitzar també el 19, 20, 27, 28 i 29 d'aquest mes a partir de les 9:30 hores i fins a les 14:00 hores en el Centre Sociocultural. Durant l'any les inscripcions romandran obertes sempre que hi haja places disponibles.

Entre els cursos que es van a impartir de cara al pròxim any 2018 hi ha una oferta molt variada que comprèn fins a set cursos que poden resultar de gran utilitat a les persones majors. Hi haurà tallers de ceràmica, de costura, dibuix i pintura, taller de memòria, informàtica, teatre i també tallers per a aprendre a manejar tablets i smartphones.

El curs de Dibuix i Pintura es realitzarà tres dies a la setmana (dimarts, dimecres i dijous) en horari de vesprades i matins segons el dia de la setmana i les classes seran en el Centre Sociocultural.

Alguns dels tallers es dividiran en dos grups, com el d'Informàtica I i II, el grup I serà els dilluns al matí i el grup II els divendres, en el Centre Sociocultural tots dos. També el de Memòria I serà el divendres a la vesprada i Memòria II el dimecres a la vesprada, els dos en la Llar del Jubilat. I el taller de Tablet i Smarphone serà els dijous al matí i també s'organitzaran en grup I i grup II.

Finalment, el taller de costura, solament un grup, serà dijous a les vesprades en el Centre Sociocultural; teatre, grup únic, els dimarts a la vesprada; i ceràmica, els dimecres a la vesprada, aquests dos últims s'impartiran en el Centre Sociocultural.

Eva Santafé, edil de Persones Majors, vol convidar a les famílies al fet que "animen a les persones majors a participar en qualsevol de les activitats del programa. A més d'adquirir nous coneixements, compartiran bons moments, ampliaren les seues relacions socials i interpersonals, aconseguiran reforçar les seues capacitats físiques i cognitives, i en definitiva se sentiran bé en estar actius realitzant alguna cosa que els agrada".

Pujar