elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Sant Antoni de Benaixeve celebrarà Halloween 2021

Sant Antoni de Benaixeve celebrarà Halloween 2021
  • La regidoria de Festes prepara múltiples activitats per a tota la família

  • Hi haurà repartiment de caramels per a aquells que acudisquen disfressats

Diumenge que ve 31 d'octubre, Sant Antoni de Benaixeve s'endinsarà en un ambient de monstres i terror per a celebrar la nit de Halloween. Des de la regidoria de Festes es programen múltiples activitats perquè grans i xicotets gaudisquen de la nit més tenebrosa de l'any.

A les 18.00 hores començarà la nit de Halloween amb l'Ajuntament i la plaça totalment decorats per a recrear el dia dels morts.

Hi haurà photocall ambientat en una casa antiga, on es recrearà una estada tètrica amb una gran butaca, maniquí de terror, marcs de fotos dels habitants de la casa, espelmes, tombes i tota classe d'elements esborronadors. Hi haurà repartiment de caramels per a aquells i aquelles que acudisquen disfressats. També hi haurà llocs de venda de roses, cotó de sucre i xurros.

També hi haurà terrorífics unflables per als més xicotets de la casa (Fantasma i Casa Màgica).

A les 19.00 hores tindrà lloc la cercavila per als xicotets monstres de Sant Antoni, acompanyats per una xaranga, dues flors terrorífiques portades per xanquers i dos esquelets acrobàtics que delectaran a tots amb els seus salts, tombarelles i piruetes. També hi hauran dues bruixes que, amb les seues boges graneres, esvalotaran a tots els que estiguen a prop.

En paraules del regidor de Festes, Daniel Nieto: “convidem a tot el món a que vinguen disfressats per a participar d'esta nit màgica”.

Pujar