21 de setembre de 2020 21/9/20

La Ruta de la Salut 2018 passarà per l'Eliana dimecres 26 de setembre

La Ruta de la Salut 2018 passarà per l'Eliana dimecres 26 de setembre - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  La Ruta de la Salut 2018 passarà per l'Eliana dimecres 26 de setembre - (foto 2)

  Dimecres 26 de setembre, des de les 17.00h fins a les 20.00h al Centre de Formació de Persones Adultes de l'Eliana, estarà assentada la Ruta de la Salut 2018. Este programa es dissenya des de la Diputació de València per a millorar la salut de la població mitjançant accions informatives i preventives per part de personal sanitari de la Comunitat Valenciana.

  En el marc del foment de la salut preventiva s'oferiran, des de diferents estacions: cardiologia, pneumologia, rehabilitació, reumatología i nutrició, proves gratuïtes com electrocardiogrames, presa de tensió arterial, càlcul de risc de fractures i proves bucodentals, entre altres. A més, s'oferirà preparació per a l'ús de desfibril·ladors enfocat especialment a personal tècnic esportiu o policies.

  D'altra banda, es duran a terme xarrades informatives per a la prevenció de malalties, consells sobre hàbits de vida saludables i la possibilitat de resoldre qualsevol dubte sobre els problemes de salut dels assistents.

  Un programa d'assistència ambulatoria que recorrerà durant estos tres mesos els diferents municipis de la província de València a fi d'enriquir el sistema de salut pública.

  Pujar