elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Els Reis Mags van arribar a 8 barris de l'Eliana carregats de regals i il•lusió

  • Ses Majestats van rebre, un a un, a tots els xiquets i xiquetes de la localitat complint amb totes les mesures de seguretat i higiene

Ses Majestats els Reis Mags d'Orient van visitar l'Eliana la vesprada del passat 5 de gener per a repartir regals i il•lusió entre els i les més menudes de la localitat. Amb la seua màgia van arribar a huit barris diferents de la població com a alternativa a la tradicional Gran Cavalcada en la nit més especial de l'any.

Residents de la Masia del Pilar van tindre l'oportunitat de saludar al Rei Baltasar a primera hora de la vesprada. Mentrestant, els xiquets i xiquetes esperaven en cua en el punt de trobada més pròxim a les seues cases, carregats de desitjos i preparats per a compartir uns instants amb Ses Majestats. Abans d'accedir al recinte, els patges reals van prendre la temperatura i van dosar gel hidroalcohòlic a les persones assistents, recordant-los les mesures de seguretat i com procedir per a traslladar-los els seus desitjos als Reis amb distància i recollir personalment el joguet, adaptat per edats, i els dolços que havien portat.

Després de la cita, Melcior, Gaspar i Baltasar van visitar l'Església parroquial Verge del Carme per a la celebració de la tradicional adoració al Xiquet Jesús. Posteriorment, els tres monarques es van dirigir a les portes de l'Ajuntament, on els esperava l'alcalde, Salva Torrent, per a fer-los lliurament de les Claus de la Ciutat i traslladar-los el bon comportament de tots els menors elianers durant l'any 2020.

Torrent ha reconegut el gran repte que ha sigut organitzar una nit tan màgica enmig d'àmplies mesures anticovid i ha revelat el desig que els ha encomanat: “Salut per als nostres veïns i veïnes i contenció de la pandèmia per a poder desenvolupar tots els projectes de millora que l'Ajuntament té planejats per a l'Eliana en 2021”.

Pujar