2 de desembre de 2020 2/12/20

La Regidoria d’Igualtat de L’Eliana rep quasi 20.000 euros

  • Amb aquesta subvenció, la regidoria incidirà en la prevenció en centres escolars; la sensibilització a través de campanyes i actes i intensificant les accions de coordinació de la comissió de violència de gènere

Amb l’inici del mes d’agost, l’Eliana ha sigut un dels municipis de l’estat espanyol en rebre la quantitat de 19.241,87 euros procedents de la Secretaria d’Estat d’Igualtat.

Un total de  20.000.000,00 euros del ministeri han sigut repartits entre les diferents Entitats Locals del país per al desenvolupament de noves o ampliades competències reservades en el Pacte d’Estat contra la Violència de Gènere.

Amb aquests fons, el ministeri pretén que els ajuntaments realitzen projectes o programes que tinguen com a finalitat el desenvolupament de les mesures del Pacte d’Estat en matèria de violència de gènere.

Segons la regidora d’igualtat, Concha Montaner, amb aquesta subvenció la Regidoria del municipi incidirà en tres aspectes fonamentals:

  • La prevenció en centres escolars de qualsevol forma de violència cap a la dona.
  • Intensificar les accions de coordinació de la comissió de violència de gènere.
  • La sensibilització a la ciutadania amb campanyes i actes.

Gràcies a aquesta contribució, la Regidoria d’Igualtat de l’Eliana podrà continuar treballant pels drets de la ciutadania per tal de que tinga una vida digna i lliure de violència de gènere.

Pujar