elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Quin temps farà en Setmana Santa?

Quin temps farà en Setmana Santa? - (foto 1)

  El sol i la calor d'estos dies són l'antesala al que ens va a acompanyar durant la Setmana Santa. Ja siga passant les vacacions en la Comunitat Valenciana com fent una escapada a algun punt d'Espanya, la tònica general serà el bon temps, el sol i les temperatures suaus. Vos detallem la previsió de l'Agència Estatal de Meterología a la Comunitat Valenciana per als pròxims dies.

  Dijous 13 abril

  Per al primer dia oficial de vacacions els cels estaran aclarits encara que en zones de muntanya de l'interior nord, segons Aemet, no es descarten ruixats aïllats a la vesprada, ocasionalment amb tempestat. Les temperatures diürnes ascendixen, sobretot en l'interior de la mitat sud. De fet es podrien aconseguir els 30ºC a Ontinyent, els 29ºC a Requena i 28ºC a Alcoi.

  Divendres 14 abril

  Els cels estaran poc ennuvolats encara que augmentaran els intervals a la vesprada. En zones de muntanya de l'interior podria haver-hi ruixats dispersos, segons Aemet, encara que acompanyarà el bon temps. Hi haurà un ascens notable de les temperatures i el vent bufarà variable fluix tendint a moderat en el litoral d'Alacant.

  Dissabte 15 abril

  El dissabte el més destacat serà el descens de les temperatures, sobretot en la mitat nord. segons Aemet els cels estaran poc ennuvolats amb algun núvol alt i no es descarten ruixats en l'interior de Castelló. El vent bufarà variable fluix tendint a moderat.

  Dumenge 16 abril

  Encara que les prediccions oficials d'Aemet no estan encara per al diumenge, segons The Weather Channel es repetix la mateixa situació durant la jornada encara que hi haurà una probabilitat de precipitacions d'un 10% i notarem un descens de les temperatures.

  Dilluns 17 abril

  Ja per al dilluns tornen els núvols segons The Weather Channel i augmenta lleugerament la probabilitat de precipitacions. Notarem un lleuger ascens de les temperatures.

  Pujar