elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Quasi el 90% dels col·legis de la província de València no han tingut cap cas de COVID-19

Quasi el 90% dels col·legis de la província de València no han tingut cap cas de COVID-19
  • En l'última setmana 40 centres han tingut algun cas de coronavirus

Els centres educatius de la província de València compleixen cinc setmanes immersos en la nova normalitat. Des de l'inici del nou curs, el qual està marcat per la pandèmia del coronavirus, els col·legis de la província han registrat diversos casos positius el que ha obligat a confinar als grups afectats.

Segons les dades oferides per la Conselleria d'Educació, a les comarques de València, el 89,5% dels 958 centres educatius sostinguts amb fons públics no tenen cap grup escolar confinat.

En aquests moments hi ha 101 centres que tenen 143 grups confinats, és a dir, el 99,4% dels prop de 24.300 grups està fent classes presencials amb tota normalitat. A més, durant la cinquena setmana de curs, s'ha determinat el confinament de 61 grups de 40 centres educatius, s'han desconfinado 84 grups de 60 centres educatius i romanen confinats, d'altres setmanes, 82 grups de 61 centres educatius.

Quant a la situació a nivell autonòmic, durant la primera setmana d'octubre dels 1.845 centres educatius que conformen el sistema educatiu valencià, han finalitzat la cinquena setmana del curs sense cap aula parcial o totalment confinada el 87,9%.

Pujar