28 de novembre de 2020 28/11/20

Els professionals valencians es visten de llarg per a reivindicar la seua excel·lència

Els professionals valencians es visten de llarg per a reivindicar la seua excel·lència - (foto 1)
  • Unió Professional de València fa lliurament dels V Premis a l'Excel·lència en una nit marcada pels estrictes protocols sanitaris

Els professionals valencians trauen pit per a reivindicar la seua excel·lència més que mai. Unió Professional de València va entregar en la tard-nit del dijous els que són ja els seus cinquens Premis a l'Excel·lència Professional, en una gala marcada pels estrictes protocols sanitaris.

Durant el desenvolupament de l'acte, que va comptar amb autoritats com la Delegada del Govern, Gloria Calero, i representants dels diferents col·legis professionals de la província, es va posar en valor el gran esforç que s'ha dut a terme durant els mesos més durs de la pandèmia així com la necessitat de continuar avançant malgrat la presència del virus en les nostres vides.

En paraules de la presidenta d'Unió Professional de València, Auxiliadora Borja, amb aquests premis es “contribueix a aqueix bon fer que es persegueix des dels col·legis professionals. Des d'Unió Professional continuarem treballant i lluitant per aconseguir les màximes que es necessita per a aconseguir l'excel·lència professional”.

Premiats

Florida Universitària, Viktor E. Frankl, Cirurgia robòtica CV i Valenciaport, van recollir en mans dels seus representants els guardons de les diferents categories. Tots ells, agraint el reconeixement i la posada en marxa d'aquesta mena d'iniciatives malgrat els temps tan complicats que corren.

Tampoc van faltar a la cita els membres del jurat, el qual enguany ha estat compost per: el conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España, el director regional de la Cadena SER en la Comunitat Valenciana, Bernardo Guzmán, el vicepresident de l'Associació d'Empresaris Téxtiles de la Comunitat (Ateval) i president del Consell Intertextil Español, Càndid Penalba, i la presidenta de *EDEM Escola d'Empresaris, Hortensia Roig.

Pujar