elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Primeres partides de semifinals en el Diputació de Raspall Parelles masculí

Primeres partides de semifinals en el Diputació de Raspall Parelles masculí

    La 23ª edició del Campionat Autonòmic de Raspall Parelles, trofeu Diputació de Valencia, va viure aquesta setmana els enfrontaments d'anada en les semifinals masculines.

    En la màxima categoria del torneig tenim al Ayuntamiento de Bicorp A i al Xeraco A com a favorits per a jugar la gran final. Els dos equips, provinents de clubs molt clàssics en la modalitat de la raspada, guanyaren a domicili als seus rivals en les partides d'anada. En el cas de Bicorp, jugaren en Alzira davant la primera formació local, Family Cash Alzira, equip en el qual es va notar la baixa per lesió de Miravalles. El resultat de 10 a 25 fa possar un peu i mig en la final a Mario, Borja, Nico i Victor. El primer acte de l'altra semifinal es va disputar en el trinquet de Càrcer, on els protagonistes varen ser l'Alcàntera-Càrcer A i el Xeraco A. Els de la Safor s'emportaren un important 15 a 25 al seu favor, que ara deuran confirmar el pròxim cap de setmana.

    Més ajustades varen ser les semifinals de la divisió de plata, on es varen jugar tots els jocs possibles. En la primera eliminatòria el Guerrer de Moixent A va guanyar al seu trinquet 25 a 20 al Lanzadera Montserrat, de manera que tot es decidirà en la canxa dels de la Ribera el pròxim cap de setmana. Per l'altre costat del quadre, Alcàntera-Càrcer B va caure per la mínima jugant com a local davant l'Ontinyent A, quedant tot en l'aire per a la tornada.

    El Murotub Muro A i el Fusion Ribera Alzira B son clars favorits per a jugar la final de tercera, ja que tenen els dos un marcador favorable de 25 a 5 en les seues semifinals davant Favara A i Real de Gandia A, respectivament. En quarta A apunten a la final l'Ontinyent B i l'Ajuntament de Beniparrell J, a falta que la Llosa de Ranes o el Real de Gandia B puguen remuntar en la tornada. El Pizzeria Martinelli Alzira D ja està en la final de quarta B, on espera al guanyador de la semifinal entre Castelloner B i Alqueria d'Asnar C.

    Pujar