elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

A presó per tirar des d'un setè pis a un home a València

A presó per tirar des d'un setè pis a un home a València
  • Els fets van ocórrer després d'una forta discussió i la víctima va morir pel colp contra el sòl

L'Audiència Provincial de València ha condemnat a una pena de presó de dotze anys i mig per un delicte d'homicidi a un home que va llançar a un altre al buit des d'un setè pis. La sentència, dictada després que un jurat popular emetera veredicte de culpabilitat el passat 9 de juliol, imposa al penat una indemnització de 150.000 euros per als pares de la víctima.

Segons el relat de fets provats de la resolució, la matinada del 29 de setembre de 2019 agressor i víctima, que s'havien conegut aqueixa mateixa vesprada en un bar de València, van anar plegats fins a la casa del condemnat, en el setè pis d'una finca de València. Una vegada en l'habitatge, van mantenir una violenta discussió i un forcejament durant el qual l'amo de la casa va agarrar del coll i dels braços al seu acompanyant, el va espentar i el va llançar per una finestra que donava al carrer, amb la intenció de posar fi a la seua vida. La víctima va morir a conseqüència del sever politraumatisme causat pel colp contra el sòl.

La sentència no és ferma i es pot recórrer davant la Sala civil i Penal del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana.

Pujar