elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Pobla Llarga constitueix aquesta vesprada la primera Junta de Govern amb tres àrees presidides per tres dones

La Pobla Llarga constitueix aquesta vesprada la primera Junta de Govern amb tres àrees presidides per tres dones - (foto 1)

    Al Ple que es celebrarà a l’Ajuntament de la Pobla Llarga es constituirà el nou govern, que després de les eleccions del 26 de maig aquesta corporació està composta per 8 representants socialistes i a l’oposició estan els 2 representants de compromís i 1 del Partit Polupar.

    Com a novetat en aquesta nova legislatura, a la Pobla Llarga hi hauran 3 àrees de govern: àrea de desenvolupament econòmic, govern intern i protecció ciutadana, àrea de desenvolupament humà, desenvolupament urbà i medi ambient i àrea d’educació joventut, esport, cultura i altres polítiques per a les persones. A més, aquestes tres àrees estaran presidides per tres dones, que al mateix temps també seran tinents d’alcaldessa, constituint així la primera Junta de Govern majorment femenina a la Pobla Llarga.

    També és creen noves regidories com la de Turisme, Benestar Animal o Conservació d’Àrees Naturals.

    “És per a mi com a Alcaldessa de la Pobla Llarga, un vertader honor presidir aquesta corporació  amb el major nombre de dones de les darreres legislatures, ja que la societat està canviant i la Pobla Llarga és un bon reflex. Les dones han arribat a les institucions per quedar-se.” Comenta l’Alcaldessa Neus Garrigues. “Durant el els propers anys, seguirem la línia de treball de l’última legislatura, continuarem realitzant fires i esdeveniments culturals ja tradicionals per als nostres conciutadans i ens plantegem noves metes, per aquest motiu es creen les regidories de turisme i benestar animal. Seguirem treballant per els nostres veïns i veïnes i per a que la Pobla Llarga continue tenint la vida que actualment té, fomentant la cultura, la participació i la transparència”.

    Pujar