17 de novembre de 2019 17/11/19

Plourà durant els dies de Falles?

Plourà durant els dies de Falles? - (foto 1)

  Aquesta és la pregunta que milers de valencians es fan cada any quan s'acosten aquestes dates tan assenyalades per a la festa gran la ciutat: les Falles. I la resposta, com quasi sempre, és molt relativa perquè la previsió meteorològica canvia cada dia i fins i tot cada hora.

   Però segons les últimes previsions emeses per l'Agència Estatal de Meteorologia (AEMET) les Falles 2019 estaran marcades pel sol i les bones temperatures durant els tres primers dia de festa. El ‘caloret faller’ acompanyarà a fallers i curiosos que recorreran els diferents carrers, revetles, mascletàes i castells durant tot el cap de setmana.

  El cel es mantindrà buidat amb “pocs núvols fins al diumenge” deixant així la probabilitat de pluges en “nul·la o molt baixa”, encara que segons AEMET la situació canviaria els dos últimes dies de Falles – 18 i 19 de març – perquè es preveu una probabilitat de pluja de fins al 65%. La pluja afectaria per tant al segon dia de l'Ofrena a la Verge i a la nit de la Cremà, complicant així el desenvolupament de totes dues cites. 

  Pel que fa a les temperatures, s'esperen temperatures màximes superiors a les d'altres anys amb valors que podrien aconseguir els 25 graus i mínimes que rondaran de manera general els 10 graus. Un ambient molt suau durant el dia i una mica més fresc a la nit.

  ocultar
  Plourà durant els dies de Falles?
  Pujar