1 de desembre de 2020 1/12/20

26 persones han sigut contractades per l’ajuntament aquest estiu

26 persones han sigut contractades per l’ajuntament aquest estiu - (foto 1)

  L'ajuntament de L'Alqueria ha contractat durant aquest estiu a 26 persones de la localitat gràcies als diferents plans d'ocupació oferts tant per la mateixa institució com per part de la Generalitat.

  Entres aquests programes, els més recents són els EMCUJU i EMPUJU, englobats dins del programa d'ocupació i formació de la Generalitat Valenciana, Avalem Joves Plus. Els 4 joves beneficiaris d'aquesta ajuda per a l'ocupabilitat van començar a treballar el 24 de juliol, i durant els pròxims 12 mesos s'encarregaran de tasques de manteniment d'espais públics o d'administració ciutadana, segons la seua titulació. La dotació econòmica que es rebrà per aquests programes és de 63.593,76 €: 32.087,64 € pel programa EMCUJU i de 31.506,12 € pel programa EMPUJU.

  Aquestes contractacions es sumen a les set fetes a estudiants a l'inici de l'estiu, 2 amb el pla "La dipu et beca", i 5 més amb la beca pròpia de l'ajuntament creada per a complementar-la: "L'Alqueria et beca". Aquestes contractacions tenen una durada màxima de dos mesos, per no fer-les coincidir amb el calendari estudiantil. La dotació estimada per a aquestes beques és de 6800 €.

  11 persones parades de llarga duració i majors de 30 anys també han sigut contractades durant un màxim de 2 mesos per L'Ajuntament com a part del programa d'impuls a la contractació del SERVEF, que compta amb una dotació econòmica d'11.566 €.

  Altres 4 persones han sigut contractades gràcies al programa propi d'ocupació de L'Ajuntament de L'Alqueria de la Comtessa, un pla destinat a realitzar inversions de millora al mateix municipi amb gent de la localitat. Aquest programa compta amb un pressupost local de 25.000 €, segons les tasques necessàries a realitzar.

  En paraules de l'Alcalde de L'Alqueria de la Comtessa, Voro Femenia: "Estem satisfets que aquestes contractacions hagen pogut donar treball a persones de totes les edats i amb perfils professionals de tot tipus. D'aquesta manera, s'aconsegueix reincorporar al mercat laboral als parats de llarga duració i ajudar a introduir als més joves, dos dels col·lectius més afectats per la desocupació".

  Pujar