3 de desembre de 2020 3/12/20

Més de 100 persones participen en la 45a "Carrera amb Calçotets" de la Font de la Figuera

Més de 100 persones participen en la 45a "Carrera amb Calçotets" de la Font de la Figuera - (foto 1)
  • Aquest any, les ‘Campanades Projecció’ i un mapping interactiu van sorprendre a les i els assistents

MÉS FOTOS
Més de 100 persones participen en la 45a "Carrera amb Calçotets" de la Font de la Figuera - (foto 2)
Més de 100 persones participen en la 45a "Carrera amb Calçotets" de la Font de la Figuera - (foto 3)

Com cada any, la Font de la Figuera acaba d'acomiadar l'any amb la seua tradicional "Carrera amb Calçotets" que enguany celebrava la seua 45 edició. Més de 100 persones de totes les edats, veïns i visitants, s'han unit a aquesta volta únicament vestides amb aquesta peça interior, majoritàriament de color roig i a el crit de "No fa fred".

A més, aquest any, l'entrada al 2020 va ser si cap més espectacular, amb un mapping interactiu i els 'Campanades Projecció' sobre la façana de l'Ajuntament que rememorava els millors moments de 2019 i que finalitzava amb la tradicional presa de raïm.

La "Carrera amb Calçotets" ja és un clàssic de la població. La tradició es remunta a principis dels anys 70, quan en la celebració del Cap d'Any, un grup de joves va decidir fer un recorregut per diverses cotxeres de la població passant també per la plaça Major. Així va ser com desafiant les baixes temperatures i vestits només amb roba interior van aconseguir sorprendre els veïns. "A poc a poc es va anar formalitzant fins arribar al que significa hui en dia aquesta Carrera, tota una realitat que arrossega principalment a xics de totes les edats i de diferents poblacions que volen saber el que significa començar l'any d'una forma original", en paraules de l'alcalde, Vicent Muñoz, i del regidor de Festes, el M. Ángel Micó.

Nadal a La Font de la Figuera

La variada programació nadalenca segueix a la Font de la Figuera. Demà divendres es lliuren per primera vegada a la Gala de l'Esport els reconeixements i mencions a persones i agrupacions que han destacat en aquest àmbit. Diumenge dia 5 tindrà lloc el sorteig de la Campanya de Nadal 2019-2020 de l'Associació de Comerciants i Professionals i, eixa mateixa vesprada, l'arribada dels Reis Mags amb el repartiment de joguets per totes els cases de la població el dia 6 de gener.

Pujar