18 de gener de 2021 18/1/21

El Ple ordinari de març de L´Eliana se celebrarà per videoconferència

El Ple ordinari de març de L´Eliana se celebrarà per videoconferència - (foto 1)
  • La sessió tindrà lloc demà dijous a les 17 hores, reduïda als assumptes de major urgència

L'Ajuntament de l'Eliana celebrarà la seua sessió plenària de caràcter ordinari demà dijous 26 a les 17.00 hores, tal com estava previst. Les circumstàncies d'emergència sanitària per la pandèmia de Covid-19 impediran que els edils puguen dur-la a terme en el seu lloc habitual, en el Saló de Plens.

L'ordre del dia per a aquesta convocatòria de Ple ha quedat reduït als assumptes de major urgència i necessitat per a la gestió ordinària de l'Ajuntament, efectuant-se per mitjans telemàtics audiovisuals. Es tracta d'una mesura sense precedents i que no permetrà al públic estar present en la sessió, com és habitual.

D'altra banda, la gravació d'aquesta videoconferència estarà disponible per al públic en general en el canal municipal de YouTube en dates posteriors a la celebració de la sessió.

Segons el regidor de Modernització, Jorge Pérez Comeche, “des de l'àrea hem treballat des del començament de la crisi per a poder realitzar el Ple per videoconferència en la qual estarem connectats tots els regidors i regidores amb el secretari i ja hem celebrat la Junta de Portaveus i les Comissions Informatives prèvies a aquesta sessió, funcionant tot de manera correcta”, i va afegir que el de l'Eliana serà un dels primers ajuntaments a celebrar un Ple a través d'aquest mitjà, agraint als informàtics municipals la seua tasca per a aconseguir que l'administració local  continue treballant.

Pujar