1 d’octubre de 2020 1/10/20

Els Moros i Cristians, protagonistes de les festes patronals de Càrcer

Els Moros i Cristians, protagonistes de les festes patronals de Càrcer - (foto 1)

  La música i l'entusiasme festiu ompliran des de hui i fins al diumenge els carrers de Càrcer. La localitat de la Vall del Xúquer comença aquesta vesprada les seues celebracions patronals, amb gran protagonisme per als Moros i Cristians.

  El punt de partida serà hui a les 19:00 hores amb la ‘Holi Run’ organitzada per la comparsa els Valies.

  El dijous a les 19:30 hores es durà a terme el tradicional ‘Correbars’, que començarà a la Plaça Espanya i es visitaran el bar Nou Deportes, el Ja era hora, l’Arcaeta i Cafeteria 23.

  El divendres serà el torn per a totes les comparses del municipi amb la ‘Retreta’ a les 23:00 hores i una discomòbil a la Plaça de la Generalitat.

  El dissabte arrancarà amb un parc aquàtic i un esmorzar amenitzat per una xaranga, mentre que a les 23:00 hores començarà l'habitual cercavila en la qual les comparses recolliran als Sultans Eliseo i Ainoa. La jornada acabarà amb una espectacular projecció en la façana de l'ajuntament.

  El diumenge serà el dia gran. A les 12:00 hores s'iniciarà la ‘Entrada Falsa’ des de la Plaça Espanya fins a arribar a l'Ajuntament de Càrcer, on se celebrarà la batalla entre moros i cristians. El Sultà Angulo s'enfrontarà al capità contrabandista amb l'objectiu de conquistar la població i plantar la bandera de la mitja lluna al castell. A les 19:00 hores tindrà lloc la ‘Baixada dels bandes’ i a les 20:00 hores l'entrada de Moros i Cristians.

  Pujar