10 de desembre de 2019 10/12/19

En Massalfassar, Natalia de Bicorp i Erika de l'Alqueria d´Asnar es juguen el títol sub-18

En Massalfassar, Natalia de Bicorp i Erika de l'Alqueria d´Asnar es juguen el títol sub-18 - (foto 1)
  • El trinquet de Massalfassar gaudirà de les finals de tecnificació individual aquesta vesprada

MÉS FOTOS
En Massalfassar, Natalia de Bicorp i Erika de l'Alqueria d´Asnar es juguen el títol sub-18 - (foto 2)

El trinquet de Massalfassar gaudira de les últimes partides de les competicions individuals de raspall femení. La vesprada començara amb la categoria sub-18, on aquesta temporada ttindrem una final inèdita en el V Individual femení de raspall de tecnificació sub-18, que enfrontara a Natalia del CPV Bicorp i Erika del CPV Alqueria d´Asnar, que enfrontara a dos de les millors jugadores pel títol absolut. En la final per la tercera plaça, jugaran Nerea del CPV Moixent contra Laura del CPV Beniarbeig-El Verger, altres dues joves que vénen progressant a gran nivell. Aquesta temporada tindrem nova campiona de la categoria sub-18. En les primeres edicions les campiones van ser: Myriam CPV Alqueria d´Asnar (2015), Mar CPV Bicorp (2016) i Victoria CPV Bicorp (2017 i 2018).

Tant per a Natalia de Navarrés com per a Erika d'Alqueria d´Asnar serà la primera gran final individual de tecnificació, encara que Erika ha disputat tres finals del Circuit de tecnificació sub-18 de raspall, guanyant la competició de 2017 i 2018, sent subcampiona de 2016.

A més aquesta temporada ha guanyat per primera vegada una competició individual en els JECV, aconseguint l'or en raspall individual, per la qual cosa a priori és favorita per a ser campiona, però no podrà descurar-se davant Natalia que ha demostrat que està preparada i a gran nivell per a ser campiona també.

Finals del V Individual sub-18 de raspall femení de tecnificació:

- 18.30 hores. Final per la tercera plaça:

Nerea CPV Moixent - Laura CPV Beniarbeig-El Verger

- 19.15 hores. Final absoluta.

Natalia CPV Bicorp - Erika CPV Alqueria d´Asnar

Després es jugara la gran final del sub-23 de raspall de tecnificació, a partir de les 20 hores, que enfrontara a Amparo de Moncada i Myriam l'Alqueria d´Asnar.

ocultar
En Massalfassar, Natalia de Bicorp i Erika de l'Alqueria d´Asnar es juguen el títol sub-18
Pujar