8 de març de 2021 8/3/21

Massalfassar i Alcàsser decideixen els finalistes dels Circuits Fundación Trinidad Alfonso d'Escala i Corda

Massalfassar i Alcàsser decideixen els finalistes dels Circuits Fundación Trinidad Alfonso d'Escala i Corda - (foto 1)
  • Aquest cap de setmana es juga l'última jornada dels circuits Fundación Trinidad Alfonso Sub18 i Sub-23 d'Escala i Corda en els trinquets de Massalfassar i Alcàsser.

El circuit Sub-18 tancara l'última jornada de la fase regular, el dilluns 24 a la vesprada en el trinquet d'Alcàsser. El primer finalista d'aquest circuit, és l'equip de Carlos de Marquesat, Guillem de Meliana i Luis de Algimia, que descansa l'última jornada i està a l'espera de conéixer qui seran els seus rivals en la gran final. Tres equips són els que tenen opcions reals de ser l'altra formació finalista, l'equip de Andres de Riba-roja i Guillem d'Alginet, són segons en la taula classificatòria amb sis punts i l'equip amb més opcions de jugar la final, en aquesta última jornada s'enfrontaran contra la formació de Jesús de Faura, Toni de Sella i Joan de Sella, que també tenen opcions matemàtiques d'estar en la gran final al ser quarts amb quatre punts en la taula classificatoria, però dels tres és el que menys opcions té. L'equip de Vicent de Vinalesa i Efren del Puig és el segon millor situat per la segona plaça finalista, ja que aquesta parella són tercers en la classificació general amb cinc punts i en l'última jornada s'enfronten a Saúl del Puig, Edu de Llíria i Dani de Borbotó que ja no tenen opcions de classificar-se. 

El circuit sub-23 acabarà la seua primera fase el diumenge 23 de juny al matí en el trinquet de Massalfassar i hi ha tres equips amb més o menys les mateixes possibilitats de classificar-se per a la gran final. Amb un triple empat a quatre punts es troben en primera posició l'equip de Julio d'Alginet, Javier de Montserrat i Moises d'Almussafes, en segona posició Jesús de Baronia, Pau d'Alfara del Patriarca i Luis de Benimagrell, i el tercer classificat d'aquest triple empat és la formació de David de Algimia, Alex de Marquesat i Saez de Petrer. L'equip de Julio d'Alginet és el que més opcions té de classificar-se per a la gran final, ja que en l'última jornada s'enfronta a Alex de Dénia, Hilari de Beniparrell i Adrià d'Alginet que ja no tenen cap opció de classificar-se. Les formacions de Jesús de Baronia i David de Algimia,  s'enfrontan entre sí i el vencedor jugarà la gran final.

Última jornada circuit Sub-23 Fundación Trinidad Alfonso d'Escala i Corda, trinquet de Massalfassar diumenge 23 de juny:

• 10.30 hores: Juliol d'Alginet, Javier de Montserrat i Moises d'Almussafes contra Alex de Dénia, Hilari de Beniparrell i Adrià d'Alginet.

• 11.30 hores: Jesús de Baronia, Pau d'Alfara del Patriarca i Luis de Benimagrell contra David de Algimia, Alex de Marquesat i Saez de Petrer.

Última jornada circuit Sub-18 Fundación Trinidad Alfonso d'Escala i Corda, trinquet d'Alcàsser dilluns 24 de juny:

• 17.30 hores: Saúl del Puig, Edu de Llíria i Dani de Borbotó contra Vicent de Vinalesa i Efrén del Puig.

• 18.30 hores: Andrés de Riba-roja i Guillem d'Alginet contra Jesús de Faura, Toni de Sella i Joan de Sella.

Pujar