28 de novembre de 2020 28/11/20

Marquesat, nou campió del Trofeu El Corte Inglés de Galotxa

Marquesat, nou campió del Trofeu El Corte Inglés de Galotxa - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Marquesat, nou campió del Trofeu El Corte Inglés de Galotxa - (foto 2)
  Marquesat, nou campió del Trofeu El Corte Inglés de Galotxa - (foto 3)
  Marquesat, nou campió del Trofeu El Corte Inglés de Galotxa - (foto 4)

  L'equip de Ovocity Marquesat va derrotar en la gran final de la 44ª edició del Campionat Autonòmic de Galotxa, trofeu El Corte Inglés, al conjunt de Mobles Guillen Faura, que es va veure superat en la final que jugaven en casa, caient per 70 a 5.
  El carrer de pilota de la localitat del Camp de Morvedre va gaudir de les finals de l'Autonòmic Corte Inglés de Galotxa aquest cap de setmana. Les victòries de les formacions de Marquesat, en primera categoria, de Faura, en categoria juvenil, de Borboto, en femenina A i Meliana, en Femenina B. El recinte de Faura es va omplir tant divendres com dissabte amb els seguidors de la modalitat.

  En la gran final de primera categoria, l'equip de Ovocity Marquesat va conquerir el títol més important de la competició més antiga de totes les oficials de pilota valenciana, després de superar àmpliament a la formació de Mobles Guillen Faura. Els de la Ribera van guanyar la final amb una gran actuació de tots els seus jugadors, especialment de Salva Palau que va completar una gran final al costat d'Alex Alandes, Sopetes II i Benja. Pau entre en l'equador de la final, substituïnt a Alex, per a participar en aquesta final, en la qual el seu club aconseguia de nou un valuos trofeu per a les seues vitrines. El triomf en l'Autonòmic va ser dedicat a uns dels millors jugadors de la modalitat de galotxa, Sopetes I, que va morir fa unes setmanes, i que també va ser campió del torneig en varies ocasions.

  Els jugadors de Faura ho van intentar però malauradament van tindre el pitjor dia de tot el campionat i van caure per 70 a 5, jugant en casa davant la seua afició, en una partida extranya, ja que només fa un parell de mesos que els d'Alfarp visitaren al Faura en la lliga regular, i varen caure els visitants, i ara campions, 70 per 50. Julián, Jesús, Llopis i Miguel Angel es van haver de conformar amb el segon subcampionat consecutiu, ja que també aplegaren a la final en la temporada 2018. En la categoria de juvenils, l'equip de Faura si que va poder guanyar la final després d'una bonica batalla amb el Lanzadera Montserrat, guanyant per 50 a 25. Jesús, Jorge i Enrique, integrants de la formació campionat, van aconseguir guanyar el trofeu que els acredita com a millor equip juvenil davant Fran, Juan Carlos, Carles, Alex i Pau, jugadors de l'escola de Montserrat. La base d'aquestes formacions son jugadors que estan disputant competicions de nivell, com per exemple, el Trofeu de Seleccions Juvenils de Galotxa, i que en breu disputaran també la final.

  Varen lliurar els trofeus i medalles l'alcalde de Faura i president de la Diputació de Valencia, Toni Gaspar, el president de la Federació de Pilota Valenciana, Daniel Sanjuan, el responsable de relacions externes d'El Corte Inglés, Borja Monzo, així com l'alcalde d'Alfarp, Santi Cervera, i el regidor d'esports de Montserrat, Josep Martinez.

  Final Primera senior

  Ovocity Marquesat A (Salva, Alex, Sopetes II, Benja i Pau) - 70

  Mobles Guillen Faura A (Julian, Jesus, Llopis, Miguel Angel) - 5

  Final Primera juvenil

  Mobles Guillen Faura (Jesus, Jorge, Enrique) - 50

  Lanzadera Montserrat (Fran, Juan Carlos, Carles, Alex i Pau) - 25

  Pujar