5 d’agost de 2020 5/8/20

Mariners i pescadors honren demà a la seua patrona, la Verge del Carmen

Mariners i pescadors honren demà a la seua patrona, la Verge del Carmen - (foto 1)

  Mariners i pescadors celebraran demà, dimarts, a València la festivitat de la seua patrona, la Verge del Carmen, amb una missa de campanya en les Drassanes del Port seguida d'una processó marinera. Així, l'eucaristia tindrà lloc a les 10 hores en la plaça Juan Antonio Benlliure, organitzada per la Comandància Naval de València en col·laboració amb la parròquia Santa María del Mar i la Confraria La nostra Senyora del Carmen.

  Seguidament, la imatge de la Verge serà traslladada per mariners de l'Armada fins una vaixell i una vegada allí se celebrarà una processó marinera, es realitzarà una oració i ofrena als caiguts en el mar i després d'ella la imatge serà portada a la seua parròquia”, segons fonts de la Confraria del Carmen. Precisament, la parròquia de Santa María del Mar del Grau va acollir aquest dissabte una missa d'acció de gràcies després de la qual es va desenvolupar una processó.

  I, aquest dilluns, la imatge de la Verge del Carmen visitarà als ancians del Centre Sociosanitari La nostra Senyora del Carmen de la Malva-rosa. Ports marítims i confraries de pescadors del litoral valencià celebren a la Verge del Carmen D'altra banda, els ports marítims i confraries de pescadors del litoral valencià estan celebrant des d'aquest diumenge també la festivitat de la seua patrona, la Verge del Carmen, amb misses, ofrenes florals i processons marineres en les quals traslladaran la seua imatge en embarcacions.

  Així, han organitzat celebracions Port de Sagunt, Grau de Gandia, El Perelló, Xàbia, Cullera, Dénia o Alboraia (Port Saplaya). Igualment, la Verge del Carmen també serà homenatjada amb misses, ofrenes i processons en les poblacions de la diòcesi Alcàsser, Beniparrell, la Yesa, L´Eliana, El Perellonet, Camp Arcís, Els Isidros, Pontó i Requena, entre altres.

  Així mateix, diferents localitats, com la Pobla de Farnals, Sueca o Xàtiva, celebraran misses en el seu honor en les parròquies que té sota la seua advocació. Per part seua, una vintena de monestirs i convents carmelites situats en la diòcesi de València també commemoraran a la Verge del Carmen amb diferents celebracions. És el cas dels situats a València, Ontinyent, Godelleta, Puçol, Serra i Villar del Arzobispo.

   

  Pujar