28 de novembre de 2020 28/11/20

La Mancomunitat de Municipis de la Safor reparteix 660 taules als municipis

La Mancomunitat de Municipis de la Safor reparteix 660 taules als municipis - (foto 1)

  La Mancomunitat de Municipis de la Safor, a través del Pla Provincial d'Obres i Serveis de l'exercici 2016, ha decidit la difusió i promoció de la imatge corporativa al mateix temps que es dóna a conéixer la seua presència en els municipis de la nostra comarca i el seu paper com a nexe d'unió de l'entitat formant part dels projectes i de les activitats que es fan en cada poble de la Safor.

  Aquesta actuació ha consistit en l'adquisició de 660 taules plegables amb estructura d'acer pintat i sobre en polietilé d'alta densitat i resistència. Les dites taules portaran serigrafiat del logotip d'identitat de la Mancomunitat en els dos cantons situats en direcció diagonal de la taula.

  La finalitat de la dita actuació és mostrar la presència de la Mancomunitat en tots i cadascun dels pobles que la conformen. La Mancomunitat com a entitat de gestió supramunicipal que presta serveis als ciutadans d'una manera conjunta, que promou activitats i esdeveniments per tota la comarca de la Safor que cadascun dels pobles per separat no podrien realitzar, a més de prestar aquests serveis amb la qualitat, l'especialització i el preu digne d'una entitat amb una infraestructura molt més gran, però amb la proximitat que pot donar un poble xicotet on tots els habitants tenen la confiança de poder anar al seu ajuntament.

  Cada municipi pot utilitzar-les en qualsevol moment i circumstància, sense necessitat que siga una activitat programada per la Mancomunitat, així es mostra que el municipi forma part de la comarca de la Safor.

  La distribució de les dites taules es realitzarà en funció del nombre d'habitants de cada municipi, tenint sempre en compte el fet de donar un bon SERVEI als pobles més menuts.

   

  Pujar