25 de novembre de 2020 25/11/20

L'Ivace concedeix 1,8 milions d'euros per a modernitzar 23 polígons industrials de l'Horta en 2019

L'Ivace concedeix 1,8 milions d'euros per a modernitzar 23 polígons industrials de l'Horta en 2019 - (foto 1)

  Ivace Parques Empresariales, dependent de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, ha concedit 1,8 milions d'euros per a ajudes de millora de 23 polígons industrials de 15 municipis de les comarques de l'Horta Nord, l'Horta Oest i l'Horta Sud en 2019. 

  Les àrees industrials beneficiàries són 'Sant Vicent', d'Alboraia, 'La Yutera', de Foios, 'La Closa', de Meliana, 'Moncada II', de Montcada i el Polígon Industrial de La Pobla de Farnals en la comarca de l'Horta Nord, que compta amb una subvenció de 394.157,75 euros. 

  Així mateix, s'ha concedit un milió d'euros per a 14 àrees industrials de l'Horta Sud: 'UE 14', d'Albal, 'El Alter', d'Alcàsser, 'Polió', 'San Francisco', 'Vereda Norte' i 'Vereda Sur', de Beniparrell; 'La Mina', 'La Pascualeta' i 'La Estación' de Paiporta; 'Juan Carlos I' i 'La Coma', de Picassent; 'Norte', de Sedaví i 'El Massep Josep-Renau' i 'Avenida Espioca', de Silla. 

  En l'Horta Oest els polígons amb ajudes concedides són 'Aeroport' de Manises, 'Alqueria de Raga' i 'Taronja', de Picanya, i 'Zamarra', de Xirivella. En total s'han concedit 370.403,41 euros per a la comarca. 

  Totes les actuacions seran subvencionades per l'Ivace al 60% en el marc de la convocatòria d'ajudes per a projectes de millora, modernització i dotació d'infraestructures i serveis en polígons, àrees industrials i enclavaments tecnològics amb càrrec a l'exercici 2019, que compta amb un pressupost total de 13,6 milions d'euros. 

  Amb aquestes ajudes es consolida l'aposta de l'Ivace per la reindustrialització del territori, pels sectors productius, i per la implantació d'empreses que generen ocupació estable i de qualitat i reactiven l'economia. 

  Principals actuacions 2019 en l'Horta 

  Entre les principals actuacions de millora i modernització per a les àrees industrials de l'Horta en 2019 destaca la senyalització i la identificació dels carrers dels polígons, la senyalització horitzontal i vertical del trànsit, la millora viària i de l'enllumenat públic així com la instal·lació de depòsit contra incendis. 

  A més, es millorarà la seguretat amb la instal·lació de CCTV connectat a la Policia Local, s'implantaran ecoparcs i es milloraran les zones verdes dels polígons industrials.
   

  Pujar