19 de setembre de 2020 19/9/20

L'Eliana subscriu un acord amb Metrovalencia per a fomentar el transport entre jubilats, pensionistes i discapacitats

L'Eliana subscriu un acord amb Metrovalencia per a fomentar el transport entre jubilats, pensionistes i discapacitats - (foto 1)

  L'Ajuntament de l'Eliana ha subscrit un acord per al foment del transport públic ferroviari que presta la Generalitat Valenciana entre els jubilats, pensionistes i discapacitats amb un grau igual o superior al 65 per cent censats a l'Eliana. L'acord suposa que aquestes persones puguen obtindre un títol de transport de dotze mesos, amb data d'inici i validesa el dia 1 de juliol de 2018 fins al 30 de juny de 2019, al preu de: 86,93 euros.

  El termini per a presentar les sol·licituds s'estén entre el 7 de juny i el 25 del mateix mes (tots dos inclosos), en horari de 10:30 a 13:30 hores. La tramitació es realitza en les oficines del Centre Sociocultural (Plaza / Jutge Miquel Menges s/n).

  Els interessats hauran d'aportar la següent documentació: 1) completar la sol·licitud/autoliquidació disponible en el Centre Sociocultural o en Internet: https://sede.leliana.es/portalciudadano/autoliquidaciones.do?formaction=btshownuevaautoliquidacion&tipo=62#no-back-button i abonar l'import en el Banc que serà de 86,93 més els 4 euros en concepte de càrrega inicial o els 2 euros en concepte de reactivació; 2) fotocòpia del DNI (solament altes noves); 3) una fotografia personal grandària carnet que la realitzarà el personal de l'Ajuntament a cada veí o veïna en el moment de lliurar la documentació; i, una justificació que acredite la condició de jubilat, pensionista o discapacitat igual o superior al 65 per cent.

  L'alcalde de l'Eliana, Salva Torrent ha ressaltat la importància d'aquesta acció "es tracta del tercer any que subscrivim aquest acord, l'objectiu principal és promoure accions que fomenten un transport sostenible i respectuós amb el medi ambient, reduint l'ús del vehicle propi. A més, de contribuir a reduir la despesa econòmica de les famílies en matèria de transport".

  Pujar