30 de setembre de 2020 30/9/20

L'Eliana presenta la nova pàgina web per a la venda d'entrades online

  L'alcalde i regidor de cultura, Salva Torrent, ha donat a conèixer hui la nova pàgina web i el nou sistema de venda d'entrades propi de l'Ajuntament de l'Eliana. La nova eina suposa una millora per a l'àrea de cultura i noves tecnologies, així com un avanç quant a l'Administració electrònica, a més d'un gran benefici per a “tots els veïns i els usuaris d'altres municipis facilitant l'accés i la compra d'entrades”, ha puntualitzat el primer edil.

  La nova eina permet consultar de manera “clara i directa”, la programació cultural d'aquells esdeveniments pròxims que requereixen la compra d'una entrada. En l'actualitat, es pot accedir a l'adquisició de les entrades de cinema del cap de setmana vinent, “Mascotas” i “Cafe Society”. Els esdeveniments tenen el mateix cost en taquilla i online, donat que “la pàgina web i el sistema de venda és municipal, per la qual cosa no s'incrementa el cost amb despeses de gestió com sí succeeix amb altres administracions o entitats que realitzen la venda en conegudes pàgines web de venda d'entrades”, assenyalen fonts municipals.

  En la plataforma també apareixen pròxims esdeveniments, concretament, el concert de Raimon del 28 d'octubre. La venda per a este esdeveniment s'iniciarà el 3 d'octubre en www.elientrada.es i, físicament, en el Centre Sociocultural o el mateix dia en les taquilles de l'Auditori Municipal.

  El procediment és molt senzill. Una vegada complimentades les dades personals i de pagament, l'usuari rep les seues entrades en el correu electrònic i pot imprimir-les, o bé mostrar-les en el seu dispositiu mòbil.

  Amb esta iniciativa, l'Ajuntament ha volgut ofertar un nou servei a la ciutadania que a més s'ofereix en valencià, castellà i anglès.

  Pujar