30 de novembre de 2020 30/11/20

La 10K l'Eliana preparada per a una nova edició

La 10K l'Eliana preparada per a una nova edició - (foto 1)
  • En aquesta edició l'organització col·laborarà amb l'ONG Units amb el DIPG

MÉS FOTOS
La 10K l'Eliana preparada per a una nova edició - (foto 2)
La 10K l'Eliana preparada per a una nova edició - (foto 3)

La 10K l'Eliana XXXVII Volta a Peu, ha presentat en el Saló de Plens de l'Ajuntament de l'Eliana la seua nova edició. El president del Club d'Atletisme l'Eliana Running, Ramon Dolz i la regidora de política esportiva Concha Montaner han explicat tots els detalls de la prova insígnia del nostre municipi.

La carrera, que per quart any consecutiu de troba dins del Circuit de Carreres Populars de la Diputació de València, se celebrarà dissabte que ve 27 de juliol a partir de les 20.00, amb eixida i arribada en la pista d'atletisme del Poliesportiu Municipal. En aquesta edició el nombre de dones inscrites ha aconseguit el 25%, superant la mitjana del circuit, que persegueix aconseguir l'objectiu del 20%

Les inscripcions romandran obertes fins a la mitjanit del 24 de juliol i els interessats podran fer-ho de manera presencial en Tribox i en Renault l'Eliana o bé a través del següent enllace  bit.ly/2X6qrcV

En aquesta nova edició, i igual que porta fent en els últims anys,  el club organitzador ha col·laborat amb una entitat social, l'ONG Units contra el DIPG, centrada en la investigació d'aquest càncer cerebral que afecta a xiquets i xiquetes d'edat primerenca.

La regidora de política esportiva Concha Montaner ha fet una crida als veïns i veïnes del municipi, per a unir-se a la 10K l'Eliana. “Des de l'Ajuntament volem agrair el treball i la dedicació del Club l'Eliana Running, per a organitzar aquesta reeixida carrera. Anime a tots els veïns a participar ja siga com a corredors, animadors durant el recorregut o com a voluntaris”, ha destacat l'edil.

Pujar