25 de novembre de 2020 25/11/20

L'Eliana Cinema presenta els finalistes i els membres del jurat de la tercera edició del Festival

L'Eliana Cinema presenta els finalistes i els membres del jurat de la tercera edició del Festival - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  L'Eliana Cinema presenta els finalistes i els membres del jurat de la tercera edició del Festival - (foto 2)
  L'Eliana Cinema presenta els finalistes i els membres del jurat de la tercera edició del Festival - (foto 3)
  L'Eliana Cinema presenta els finalistes i els membres del jurat de la tercera edició del Festival - (foto 4)

  Aquesta tercera edició el Festival compta amb la col·laboració d'un jurat professional, amant i coneixedor del món de les arts cinematogràfiques. Un equip de reconeguda implicació en el panorama del seté art coordinat per Pedro Uris.

  De tots els treballs rebuts en aquesta edició, cinc són els triats i que competiran per la preuada estàtua de l'Espiral Durada, obra de l'artista Mohamed Najim i dissenyada per Marí Darés. Dotada amb un premi en metàl·lic de 1.500 euros així com del diploma oficial del certamen.

  En una gala conduïda per l'actriu Amparo Climent i l'actor Joan Verdú i esguitada de diverses actuacions d'artistes locals, es revelarà el guanyador el pròxim 8 de setembre a l'Auditori del Centre Sociocultural de l'Eliana. Prèviament el 7 de setembre, el públic podrà veure els films finalistes i triar el seu favorit per a optar al premi popular.

  Els films finalistes d'aquesta edició són:
  PARA AYER, de Celia Galán, CAMBIO, de Daniel Romero, BACKGROUND, de Toni Bestars, UNO, de Javier Marco, DICHOSO AQUEL, de María Guerra.

  El jurat encarregat de l'elecció d'aquests finalistes i del curt guanyador final està integrat per:

  · PEDRO URIS (coordinador de l'equip), guionista, escriptor, crític i director de cinema.
  · GIOVANA RIBES, directora, guionista, artista audiovisual i productora de cinema documental i de ficció, videoart i creació.
  · VICENT TAMARIT, productor i realitzador. President de la Federació Valenciana d'Audiovisual (FEVA), impulsor del Festival Mostra Viva.
  · MARIA MINAYA, actriu de cinema i teatre. Guionista i presentadora de diversos esdeveniments com la Gala d'Humor del Circuit Café Teatre València.
  · RICARDO ARNAU, organitzador de diversos cineforums i fundador del primer cineclub de l'Eliana a principis de la dècada dels 70 del segle passat.

   

  Pujar