elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Alqueria de la Comtessa llança el Pla de Suport a l'Economia Local 2018-2019

L'Alqueria de la Comtessa llança el Pla de Suport a l'Economia Local 2018-2019

  L'Ajuntament de l'Alqueria de la Comtessa posa en marxa el Pla de Suport a l'Economia Local 2018-2019, un projecte municipal impulsat amb recursos propis a través de línies socials per a contractar persones desocupades del municipi alqueriense.

  La contractació del personal, que s'emmarca dins del projecte municipal "Realització d'inversions en la recuperació d'espais urbans deteriorats", permetrà dinamitzar el mercat laboral i garantir la cohesió social de la localitat.

  Les persones interessades poden inscriure's a la borsa de treball des del 7 fins al 23 de novembre a l'ajuntament de l'Alqueria de la Comtessa, en horari d'atenció al públic (de 10.30 a 14 hores). Les bases i el formulari d'inscripció es troben a la pàgina web del consistori.

  Estes noves contractacions, que es realitzaran en funció de les necessitats del poble, tenen una duració de tres mesos, amb 30 hores a la setmana i un sou brut de 718 euros.

  "És important invertir en esta classe de projectes, i este en especial té dos vessants positius. Per una banda, afavorim la creació de llocs de treball per a persones de l'Alqueria de la Comtessa que es troben a l'atur. I, per una altra banda, treballem per recuperar i adequar els espais públics del poble que estan en una situació de deterioració", explica Salvador Femenia, alcalde de l'Alqueria de la Comtessa.

  Pujar