21 de gener de 2021 21/1/21

L'Alcúdia de Crespins col·labora en l'organització del segon torneig de pàdel

L'Alcúdia de Crespins col·labora en l'organització del segon torneig de pàdel - (foto 1)

    La regidoria d'Esports de l'Ajuntament de l'Alcúdia de Crespins col·labora en l'organització del segon torneig de pàdel dut a terme des de la Penya Barcelonista La Costera. La competició, que es durà a terme durant els dies 1, 2 i 3 d'agost en el poliesportiu de l'Alcúdia de Crespins, obri ja el període d'inscripcions a un total de 12 parelles per a les categories masculina i femenina igual que va fer l'any passat. Els participants que s'alcen amb la victòria després dels tres dies de competició rebran un trofeu mentre que les parelles finalistes rebran un assortiment de material esportiu.

    Les persones interessades a participar poden realitzar la inscripció via telefònica en els números 650710717 (Albert) i 610078473 (Pablo).

    El regidor d'Esports a l'Ajuntament de l'Alcúdia de Crespins, Gerard Gimeno, ha explicat que l'any passat “el torneig va tindre molt bon acolliment i un alt nivell de participació i per això volem col·laborar, de nou, en l'organització d'aquest tipus d'esdeveniments”. “Des de la regidoria d'Esports sempre apostarem pels esdeveniments esportius ja que dinamitzen aquest sector i, a més, serveix d'entreteniment per als veïns”, ha puntualitzat l'edil.

    Pujar