21 de setembre de 2020 21/9/20

L'alcalde de Moixent defensa la política útil de Ciutadans al capdavant del consistori

    L'alcalde de Moixent Teófilo Fito, de Ciutadans (Cs), ha defensat "la política útil de Cs al capdavant del consistori". "El nostre objectiu sempre ha sigut millorar la vida de tots els veïns", ha assegurat al mateix temps que ha destacat que "estem complint amb el nostre full de ruta per a aquesta legislatura".

    Per a Fito, "un dels principals assoliments és l'avanç notable per a l'arribada del tren a Moixent". "Hem de continuar treballant perquè siga una realitat com més prompte millor", ha declarat. A més, ha explicat, "amb el sanejament de les arques municipals, hem eliminat el deute, és possible continuar avançant en polítiques assenyades per a enriquir el municipi".

    En aquest sentit, ha argumentat que "més enllà d'una foto o una inauguració, estem per a executar accions". Per això, ha indicat, "enguany, per primera vegada, Moixent va tindre presència en FITUR". "No importava que l'alcalde no estiguera, el que era transcendent és que el nostre poble es mostrava en el major aparador de turisme nacional i un dels millors del món", ha matisat.

    Finalment, l'alcalde ha subratllat que "no entrarà al joc d'aquells que després de passar-se quatre anys en la banqueta, ara volen eixir al camp, i volen fer-lo amb debats estèrils que no aporten res al municipi". Segons l'edil, "Cs porta 4 anys deixant-se la pell per Moixent i ho continuarem fent". "El nostre passat, el nostre present i el nostre futur tenen un denominador comú: el treball", ha conclòs.

    Pujar