18 de setembre de 2020 18/9/20

L’Ajuntament de Serra inicia el Pla Municipal d’Igualtat

L’Ajuntament de Serra inicia el Pla Municipal d’Igualtat - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  L’Ajuntament de Serra inicia el Pla Municipal d’Igualtat - (foto 2)

  L’Ajuntament de Serra va presentar ahir la iniciativa del Pla Municipal d’Igualtat del municipi. En l’acte la primera edil també va anunciar la creació de la regidoria d’Igualtat com a mostra del compromís de l’equip de govern en esta matèria. El pla d’igualtat és una iniciativa que va anunciar l’alcaldessa Alicia Tusón el passat 8 de març amb motiu del Dia de la Dona.

  Coordinats pel sociòleg d’Equàlitat, Joan Gonçales, i l’alcaldessa en la reunió va explicar la necessitat d’una planificació estratègica per a este municipi enclavat al bell mig del Parc Natural de la Serra Calderona. També es van explicar les diferents parts del projecte, el treball de camp del qual començarà la setmana que ve.

  Escoltar per comprendre i actuar. Les conclusions del pla d’igualtat eixigiran de totes les persones i del teixit associatiu que serà entrevistat al llarg de les pròximes setmanes. És important comptar amb el veïnat per “sensibilitzar-lo, conscienciar-lo i formar-lo en la necessitat d’un pla d’igualtat que acabarà implementant-se en Serra” comentà l’alcaldessa, Alicia Tusón.

  Amb una planificació igualitària d’aquestes característiques es pretén aconseguir una localitat més tolerant, inclusiva i diversa, respectuosa entre totes les persones que la componen i amb totes aquelles que la poden visitar.

  Pujar