elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament de l'Eliana editarà una Guia per a promocionar la seua oferta comercial

L'Ajuntament de l'Eliana editarà una Guia per a promocionar la seua oferta comercial
  • Promoció Econòmica convida a comerciants i professionals de l'Eliana a participar en la seua elaboració

La Regidoria de Promoció Econòmica està treballant per a posar en marxa l'edició d'una Guia Comercial i Professional, que reculla en un únic suport tota l'oferta de la localitat, amb l'objectiu de fomentar el comerç local, especialment afectat per la crisi econòmica derivada de la pandèmia de Covid-19 .

Per això, ha convidat a tots els comerços, professionals i autònoms que exercisquen la seua activitat en el municipi a registrar-se, a través d'un formulari d'inscripció gratuït, en el qual tan sols hauran d'emplenar les dades públiques actualitzades com l'horari, la descripció del seu negoci, l'adreça o la seua pàgina web.

Aquesta guia de consulta, que es publicarà a la fi d'any en paper i en format digital, és un servei gratuït de l'Ajuntament que es repartirà en establiments, edificis púbics i altres punts d'interés de la localitat.

Es tracta d'una iniciativa que busca facilitar als i les consumidores la informació sobre qualsevol servei o producte oferit en el municipi de manera intuïtiva i senzilla. “Per això, anime a tots els comerciants i professionals a tindre presència en ella per a arribar així a una major quantitat de públic i donar a conéixer l'ampli teixit comercial amb el qual compta l'Eliana” ha destacat la regidora de Promoció Econòmica, Marta Andrés.

Pujar