elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L’Ajuntament de Canals rep 95.3000 euros per a la contractació de cinc persones a través dels programes EMPUJU i ECOVID

  L’Ajuntament de Canals, a través del Servei Valencià d'Ocupació i Formació LABORA, ha rebut dues ajudes, finançades parcialment amb Fons Europeus, destinades als programes EMPUJU i ECOVID amb un total de 95.325,12 euros per a la contractació de cinc persones aturades.

  Per al programa EMPUJU s’han atorgat 47.101,68 euros per a la contractació de persones aturades menors de 30 anys inscrites en el Servei Labora. En aquest cas, s’oferta un agent d’igualtat i un gestor/a de xarxes socials.

  Per altra banda, per al programa ECOVID s’han rebut 48.223,44 euros destinats a la contractació de persones aturades, d’almenys 30 anys, que han patit les conseqüències de la pandèmia. En aquest programa s’oferten dos conserges i un auxiliar administratiu.

  Ambos programes tenen una duració de 12 mesos. En aquest moment està duent-se a terme, al Consistori, el procés selectiu dels candidats/es.

  Des de l’Ajuntament de Canals estan molt satisfets amb aquestes ajudes que donaran feina a cinc persones de la població.

  Pujar