4 de desembre de 2020 4/12/20

La judoca becada per la Diputació Ana Pérez aconsegueix la medalla de bronze en l'Europeu Sub 23

La judoca becada per la Diputació Ana Pérez aconsegueix la medalla de bronze en l'Europeu Sub 23 - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  La judoca becada per la Diputació Ana Pérez aconsegueix la medalla de bronze en l'Europeu Sub 23 - (foto 2)

  La judoka Ana Pérez Box, del València Club de Judo, equip amb el qual col·labora la Diputació de València, ha aconseguit un meritori tercer lloc en el campionat d'Europa de Judo sub 23, en la categoria femenina de -52Kg.
  La cita va tenir lloc en la ciutat de Podgorica (Montenegro) i va comptar amb la representació dels quatre judokes becats per la Diputació de València en les categories masculina i femenina; Marc Sabater i Irinel Chelaru i Ana Pérez i María Muro, respectivament.

  En la categoria femenina de -52Kg, Ana Pérez Box, que milita en les files del València Club de Judo i forma part del Projecte Fer, promogut per la Fundació Trinidad Alfonso, va aconseguir portar a València la medalla de bronze després de realitzar un espectacular campionat.

  En primera ronda va véncer a la sèrbia Jovanovic, per ippon; en la segona ronda va aconseguir imposar-se a la turca Korkamaz, també aconseguint la màxima puntuació per ippon; en quarts de final va cedir enfront de la representant romanesa Florian, que va aconseguir marcar-li Wazari en un tàctic i disputat combat en el punt d'or. Després de perdre en cambres, Ana va eliminar per ippon a la representant georgiana Janashvili i va aconseguir el bronze, també aconseguint la màxima puntuació, per ippon, enfront de la italiana Giorda.

  María Ruiz, en la categoria de -57kg, va salvar la primera ronda enfront de la representant croata Oberman i va perdre en segona ronda enfront de la russa Golomidova.
  En les categories masculines de -90 i més de 100 kg, Marc Sabater i Irinel Chelaru van cedir en el seu primer combat enfront dels representants de l'equip rus i serbi respectivament. Sabater va caure en el primer combat enfront d'un oponent que s'acabaria portant la medalla d'or. No obstant això, Irinel Chelaru va disputar un combat molt igualat, cedint en el punt d'or després de 7 min de combat.

  Pujar